dissabte, 25 de maig del 2013

De Bòsnia a Montenegro passant per les muntanyes

Qui ho havia de dir, avui havia de ser una etapa més tranquil·la, on decidiríem si arribàvem a Sarajevo o no depenguen del temps (es el sisè dia seguit que em plou anant amb moto) L'entrada a Montenegro ha sigut per el Piva Canyon, un espectacle de parets verticals i carreteres excavades a la roca, adornat amb caigudes de pedres...




Després hem tombat cap al P.N. de Durmitor per acabar arribant a Zabljak creuant el parc. Ens han avisat que la carretera estava tallada per neu hem anat a comprovar-ho i era cert.

Finalment ens han donat indicacions per arribar al poble en estem per una pista amb alçades de més de 2.000m que creua el parc i es una autèntica delícia. Ara que plovent i a 2,5ºC millor no perdre massa el temps.



3 comentaris:

  1. Això comença a ser un espectacle... dentetes... Les fotos apunten a una bona crònica!
    Veig que el tratge de pluja no s'està massa dins la maleta.

    ResponElimina
  2. Per aquests territoris, la gent porta boina? O és que no hi ha gent? Heu vist personal amb l'escopeta entre les dents?

    En realitat tampoc n'hi ha per tant. Nosaltres hi soms tot l'any entre Bolkans. I el nostre Sheriff del Condado no té res a envejar a ningú a l'hora de pacificar el country.

    ResponElimina
  3. Amb l'escopeta a les dents, no. Però vem haver de preguntar a un home de les muntanyes que vivia en un poblet a més de 1.500mts unes indicacions i hem sembla que s'havia fotut tot el vodka del mes en un dia. Esclar que tancat a una barraca caient aigua neu i a 4º... que vols.

    ResponElimina