dissabte, 25 de maig del 2013

De la Basilicata, als balcans

Sortint de Salerno, on vem dormir en un Agriturismo de "luju" i amb el dilema de si anar a Bari directament ja que plovia o seguir igualment amb la ruta prefixada, cal dir que va ser un encert mullar-nos una mica per poder gaudir d'uns paisatges preciosos.

El trajecte de ferry Bari - Dubrovnik va ser una mica mogut per no dir bastant, però avui al despertar-nos ens ha obsequiat amb unes vistes de la costa Croata....

Dubrovnik, turístic i xafogós, esperava més, potser les 4 hores de mal dormir no feien que estigues massa predisposat i haver de desfer totes les maletes a la duana per culpa d'un policia croata gilipolles tampoc ha sigut començar bé del tot.


Però entrant a Bòsnia Hercegovina hi ha unes cascades que fan passar totes les penes i arribar a Mostar es desprès d'un llarg dia, gratificant.

3 comentaris:

  1. Doncs, sort que el viatge no vas ser llarg, deuria ser un barco no massa gran. A veure si ara teniu bon temps per gaudir de l'entorn. Potser el gili..,complia amb la feina pobric...
    I.C.

    ResponElimina
  2. Mostar es molt bonic, sobretot els pocs edificis que queden en peus. Hi ha senyals de la guerra per tot arreu que ja ningú s'en recorda però tampoc fa tant de temps.

    ResponElimina